• Scherpe prijzen
  • Goede service
  • Volledig assortiment

Garantie

Alle producten op Koophetzelf.nl zijn nieuwe A-merken. Op al onze producten krijgt u de standaard fabrieksgarantie, welke staat vermeld in de productdocumentatie die u bij levering van ons ontvangt.

Mocht u een probleem hebben met een geleverd product, dan lost Koophetzelf het snel en vakkundig op. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@koophetzelf.nl.

Installateurskosten
Indien een product als gevolg van welke reden dan ook opnieuw bij u geleverd dient te worden, zullen wij er alles aan doen om dit zo min mogelijk vertraging op te laten leveren. In geen geval kan Koophetzelf.nl aansprakelijk gesteld worden of de kosten dragen die gemaakt worden door het inhuren van loodgieters, installateurs, tegelzetters e.d.

Controle levering
Controleert u na de levering de materialen. Op de pakbon staat deze mededeling nogmaals. U heeft 48 uur de tijd om de materialen te controleren op juistheid en eventuele gebreken. Mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn dan kunt u ons binnen deze termijn een e-mail sturen met een foto en wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen.